11 juli vieren we graag met u dat de ontharderinstallatie in gebruik is genomen! Proost u mee met een glas zacht water?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Snippet Online lezen  |  afmelden
water voor nu en later
 
Komt u met ons proosten?
Donderdag 11 juli om 13.00 uur aan de Rijksstraatweg 47 in Culemborg. 

Rond 13.15 proosten we samen op de ingebruikname. Vanaf 13.30 geven we rondleidingen, waarbij u de onthardingsinstallatie kan bekijken. De rondleiding duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en de laatste start rond 15.30.

Heeft u interesse in een rondleiding? Meld u dan aan via waterontharderculem@vitens.nl. Voor het proostmoment is aanmelden niet nodig. 

Let op, als u deelneemt aan de rondleiding is het dragen van dichte schoenen verplicht in verband met veiligheid. De leeftijdsgrens is vanaf 6 jaar en de rondleiding is minder geschikt voor mensen met hoogtevrees. 
Twitter   Instagram   Facebook
Deze e-mail is gestuurd naar . Je ontvangt deze e-mail van Vitens omdat je hebt aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen. Als je deze niet meer wilt ontvangen dan kan je hier afmelden.
Vitens N.V. Postbus 1205, 8001 BE Zwolle | Klantenservice