Op donderdag 2 november 2023 vond in Partycentrum De Oldenburg in Driel een informatiebijeenkomst plaats over de start van de onderzoeksperiode voor de mogelijke uitbreiding van de waterwinning in de omgeving van drinkwaterproductiebedrijf Fikkersdries. De onderzoeksopzet (NRD), gemaakt door bureau Witteveen & Bos, is nu klaar. Vitens houdt op 18 en 22 april spreekuren, waar u van harte welkom bent om vragen te stellen over de inhoud van de NRD.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Snippet Online lezen  |  afmelden
water voor nu en later
 
Wijs met drinkwater
129 liter drinkwater. Zoveel gebruiken we in Nederland gemiddeld per persoon per dag. Daarvan drinken we zo’n 2 liter op. De rest spoelen we “gewoon” weg. Via ons doucheputje, de wc en de gootsteen. 

Niet duur, wel kostbaar
In vergelijking met stroom of benzine is drinkwater niet duur. Dat willen we ook niet. Schoon drinkwater moet voor iedereen betaalbaar zijn. Maar water is wel kostbaar. Zonder drinkwater kunnen we niet leven. Daarom moeten we er wel zuinig mee omgaan. Gelukkig kan dat op heel veel manieren. Kies vooral de tips die bij u passen!

Tips
- Laat de kraan tijdens het handen wassen niet lopen tijdens het inzepen.
- Draai de kraan dicht tijdens het tandenpoetsen en gebruik een beker bij het spoelen.
- Geef kamerplanten water met water uit een regenton.
-Vang bij het afspoelen van fruit het water op en geef dat aan de planten.
-Plaats een spoelonderbreker in je WC.

Bekijk alle tips om slimmer om te gaan met drinkwater.
Twitter   Instagram   Facebook
Deze e-mail is gestuurd naar . Je ontvangt deze e-mail van Vitens omdat je hebt aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen. Als je deze niet meer wilt ontvangen dan kan je hier afmelden.
Vitens N.V. Postbus 1205, 8001 BE Zwolle | Klantenservice